Запрошуємо до співпраці!

До уваги громадськості! Триває конкурсний відбір проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів. І, хоча проведення конкурсу було організовано в стислі строки та без додаткового залучення бюджетних коштів, його перебіг проходить чітко за календарним графіком, згідно з нормативними документами.

Учасники конкурсу високо оцінили рівень організації та технічної підтримки. Ці успіхи були б неможливі без залучення небайдужих до освіти представників громадських організацій та освітянської спільноти, які надавали консультації та проводили навчання персоналу Інституту модернізації змісту освіти.

Попереду – не менш відповідальний – другий етап конкурсу. Тож ми сподіваємося на підтримку наших постійних партнерів і запрошуємо до співпраці нових.

Якщо ви офіційно зареєстрована громадська організація, яка існує більше року, маєте підтверджену успішну грантову історію з проведення проектування та реінжинірингу інформаційних систем, володієте методологією ARIS та програмним забезпеченням Aris v.7.2, ми запрошуємо вас приєднатися до робочої групи консультантів.

  • гіперпосилання на сторінку з пдф файламу у новому вікні
    наказ МОН від 10.11.2016 № 1359 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів»;
  • наказ МОН від 19.12.2016 № 1564 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів».

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×